Fjordvang i medierne

Læs om Fjordvang Efterskole

Fjordvang Efterskole er løbende i medierne, fordi vi er en efterskole, der tænker anderledes og nyt. Klik og læs nogle af historierne om Fjordvang i de lokale aviser.

Corona pandemien

Tekster skrevet af elever i 10. klasse i forbindelse med Corona-nedlukningen.

– Et historisk billede.

Nogle af teksterne er bragt i Dagbladet Ringkøbing-Skjern under overskriften “Fed ferie, nederen familietid, klimahåb, hjælpsomhed og Tinder: Hjemsendte elever skriver om corona-livet”.

Vestjyske skills-vindere hyldet

Dagbladet Ringkøbing-Skjern 18. februar 2020
Journalist Anne-Mette Skaanning.

Dygtighed skal anerkendes og belønnes. Det mener borgmester Hans Østergaard (V) og resten af byrådet, som tirsdag eftermiddag havde inviteret de unge vindere af dette års DM i Skills en tur i byrådssalen for at blive hyldet for deres indsats.

Fuldt hus på Fjordvang Efterskole

Dagbladet Ringkøbing-Skjern 20. september 2019
Journalist Jonas Kollerup.

Der er ikke én seng ledig på Fjordvang Efterskole i Velling i dette skoleår. 100 elever har i øjeblikket sin daglige gang på efterskolen, og det skyldes især et højere elevtal på skolens mind- og skills-linjen.

Vælgermøde for 16-årige

Journalist Jonas Kollerup.

Eleverne på Fjordvang Efterskole fik mandag aften mulighed for at møde folketingskandidaterne fra 12 partier i øjenhøjde. Eleverne var der for at blive klogere på deres politiske ståsted og for at blive udfordret på deres holdninger.

Venstre størst i unges prøvevalg

Journalist Anne-Mette Skaanning.

Hver fjerde elev på Fjordvang Efterskole ville sætte kryds ved Venstre, hvis de kunne stemme til Folketingsvalget. Før vælgermødet var det hver tredje.

Vælgermøde for de unge

Journalist Anne-Mette Skaanning.

Mens valgrygterne svirrer på Christiansborg, gav 12 folketingskandidater eleverne på Fjordvang Efterskole i aftes en to timer lang lektion i politisk debat om klima, uddannelse og flygtninge.

Efterskole vinder DM i Skills

Dagbladet Ringkøbing-Skjern 5. april 2019
Journalist Cecilie Bisgaard.

Det må have givet pote at lave et minds- og et skills-spor for Fjordvang Efterskole. I hvert fald vandt de torsdag eftermiddag DM i Skills for efterskoler.

Mind og Skills-linje tager kegler på Fjordvang Efterskole

Dagbladet Ringkøbing-Skjern 22. november 2018
Journalist Jonas Kollerup.

På Fjordvang Efterskole i Velling kan eleverne selv vælge, hvilken måde de vil undervises på. Valget står mellem den boglige mind-linje, eller den mere praktiske skills-linje. Det har øget elevernes engagement i timerne, lyder det.

Fjordvang Efterskole hædret af 400 skoleelever for sin 9. klasse

Jydske Vestkysten 9. november 2018
Journalist Jonas Kollerup.

400 skoleelever mødtes i oktober i organisationen Danske Skoleelever. Et af punkterne på dagsordenen lød, at de skulle finde fremtidens 9. klasse til en fiktiv skole. Valget faldt på Fjordvang Efterskole.

Se filmen om Fjordvang

Nuværende og tidligere elever fortæller om deres efterskoleår

Det bedste år i dit liv venter på dig

Et efterskoleår på Fjordvang bliver det bedste år i dit liv. Oplev vilde udfordringer, afslappende hyggestunder, kærlighed, nye venskaber, verdensklasse lærere, topfaciliteter og ikke mindst et intenst efterskoleliv med oplevelser og venner for livet.

Hvorfor vælge Fjordvang?

• Du bliver klar til en gymnasial eller erhvervsrettet uddannelse
  • Vores undervisning tager afsæt i din faglige interesse
  • Du bliver en del af stærkt fællesskab