Musik

Musik på Fjordvang Efterskole

Musik på Fjordvang er for dig, der elsker at skabe magiske øjeblikke gennem musikken. Hvad enten du er nybegynder eller en garvet musiker, står vores dygtige musiklærere klar til at udvikle dit talent sammen med dig. På vores musikefterskole lærer du at tryllebinde dit publikum og mærker suset, når du sammen med dit band står på scenen foran et jublende publikum.

Måske har du den sprødeste sangstemme? Måske elsker du at fyre den fedeste guitarsolo af? Måske er din vildeste drøm at spille i et band? På vores musik efterskole har vi to toptunede musiklokaler med professionelt udstyr, der giver dig alle muligheder for at udvikle dit musikalske talent, mens du griner og hygger sammen med dine nye bedste musikvenner.

 

 

 

Spil instrumenter eller syng

I Musik arbejder du med

 • Soloundervisning – Klaver, guitar, bas eller sang
 • Sammenspil i bandet
 • Optrædener til mindre og større events
 • Efterskolens årlige dramaopsætning
 • Musikteoretisk kendskab og forståelse
 • Fordybelse og glæden ved musik

 

På musiklinjen arbejder vi med musik, sang, orkester og band. Derudover er rytmik, nodelære, instrumentalspil, sammenspil og teori en vigtig del af undervisningen.

På vores musikefterskole kommer du til at arbejde med musik på mange forskellige måder, hvis du vælger musiklinjen på Fjordvang. Vi lærer for eksempel teorien bag musikken og forsøger at genskabe den i praksis. Det gør vi både i sammenspil med hinanden og i enkeltundervisning på de forskellige instrumenter.

I løbet af året får vi mulighed for at optræde med vores musik, både for resten af skolen til interne arrangementer og gæster udefra til større events.

Vi elsker musik

Hvorfor vælge Musik?

Du skal vælge Musik på Fjordvang, hvis du vil:

 • have det grineren sammen med vennerne
 • fyre den af på scenen
 • være dygtigere til at spille på dit instrument eller synge
 • udfordre dig selv og spille foran et publikum
 • have det sjovt
 • opleve et stærkt kammeratskab
 • opnå succeser sammen med andre

Bastian fortæller om linjefaget Musik på Fjordvang Efterskole

Vi har det grineren, og alle kan være uanset niveau

Malthe, elev på Musik

Find dit indre musiktalent på musikefterskolen

Uanset dit nuværende niveau og instrument, så kan du blive en del af vores musikteam. Hvis ikke du allerede er ekspert, så lærer vi dig dit drømmeinstrument eller finder din indre sangstemme frem.

Du får lov at øve dig i fællesskab med dine venner og opleve glæden ved at skabe noget smukt sammen. Det er utrolig lærerigt både at spille i band, til koncerter og samtidig modtage soloundervisning. På vores musikefterskole i Jylland får du lov til alle tre ting.

Så finder du glæde ved at spille musik eller synge af lungernes kræft, skal du tilmelde dig linjefaget musik på efterskolen. Vi lover dig en masse gode oplevelser, stærkt fællesskab og en stor udvikling på dit yndlingsinstrument.

Guitar

Drømmer du om at stå på Orange Scene og fyre den af med de sygeste guitar riffs? Elsker du at tryllebinde publikum og give den gas med den fedeste guitarsolo? I Musik kan du lære at spille både klassisk, råt og rocket til fællessang, i bandet eller for dig selv.

Måske kender du og kan spille lidt af Jimi Hendrix, B.B. King og Chuck Berry. Måske har du aldrig haft en guitar i hånden før. Uanset niveau kan du vælge Guitar og lære at spille rock’n’roll, blues, pop og rock. Hvad enten du spiller klassisk spansk, halvakustisk eller elguitar, giver vi dig mulighed for at udvikle dit guitarspil på vores musikefterskole.

Klaver

Kan du hamre tangenterne i bund og få alle omkring dig til at danse? På vores musikefterskole kan du vælge klaver og lære at spille både klassisk piano og keyboard. Uanset om du er forelsket i klassisk, rock, pop eller jazzede toner kan du udvikle dit klaverspil i linjefaget Musik.

Måske har du allerede flået klaveret fra hinanden i de fedeste koncerter? Måske har dine fingre aldrig kildet tangenterne. Klaver er for dig, der elsker musik. Hvad enten du er øvet eller nybegynder, bliver du dygtigere på klaveret. Du spiller i et band og øver forskellige musikgenrer i linjefaget Musik.

Solosang

Synger du, så taget løfter sig og publikum taber sokkerne? Får du sommerfugle i maven, når du står på scenen? I Solosang lærer du at synge og lægge kraft i stemmen. Du rammer de høje toner og synger de fedeste hits for fuld hammer.

Hvem har ikke drømt om at blive forsanger i et band? Solosang er for dig, der gerne vil være sanger. Du træner stemmen sammen med os. Dine skrål bliver til englesang, og din performance giver publikum gåsehud. I linjefaget Musik lærer du at synge og bruge stemmen, så du får mest muligt ud af den. Som nybegynder behøver du ikke at være fantastisk til at synge – for det bliver du.

Bas

Elsker du musik og at spille bas? Måske har du allerede hård hud på fingerspidserne af utallige øvetimer på bassen? Måske er du nybegynder? På Fjordvang kan du vælge linjefaget Musik og soloundervisning på bassen, ligegyldig dit niveau her og nu. Blot skal du have lysten og viljen til at øve dig.

It’s All about the bass, lyder et kendt hit. Og det er jo ikke helt løgn. For bassen er sammen med trommerne limen i et hvert orkester. Hvis dit spil på bassen “swinger’” og “ligger godt”, er der en ret stor sandsynlighed for, at resten af dit band også lyder godt.

En god time er...

Når vi driver vores musiklærer til vanvid med falske toner

Hvem møder du?

Besøg os og hør mere om Musik og efterskolelivet på Fjordvang

Besøg os