Trine Bruhn

Trine Bruhn fortæller om sit efterskoleår på Fjordvang

Trine Bruhn – årgang 00/01 – er uddannet social- og sundhedsassistent og arbejder i dag som planlægger og assistent. I føljetonen om tidligere elever fortæller Trine, hvordan Fjordvang Efterskole og bedsteveninden Anne gav hende selvindsigt og mod på livet.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang Efterskole af to årsager. For det første på grund af min store interesse for ridning, som jeg kunne dyrke på Fjordvang. For det andet boede vi piger og drenge blandet på gangene. Det var fantastisk. Opdelingen af piger og drenge er slet ikke mig.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg kom til Fjordvang direkte fra det børnehjem, jeg boede på. Fjordvang lærte mig at begå mig i større grupper. Året på efterskolen udviklede mine sociale kompetencer. Jeg lærte, at jeg var god nok og fik mere selvtillid. Jeg klarede mig godt i skolen og mine karakterer blev meget bedre. Fjordvang gav mig minder og venskaber for livet.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Min bedste oplevelse var uden tvivl, at jeg mødte Anne. Vi klikkede bare, fordi vi er ens på mange måder. Jeg gik i sort tøj og med sort makeup. Var nok lidt dyster. Det var Anne og året på Fjordvang med til at ændre. Jeg fandt ud af, hvem jeg er. Jeg voksede, blev selvstændig, mødestabil og fik struktur i mit liv. Jeg lærte om konsekvenser og blev i det hele taget klædt på til livet.

Hvorfor skal nye elever vælge Fjordvang?

Fjordvang Efterskole favner alle. Om du interesserer dig for heste, gastronomi, musik, design, boldspil eller godt kan lide at skrue på værkstedet, har Fjordvang plads til dig. Du kommer til at opleve en masse i et stærkt fællesskab og finder ud af, hvad du vil i livet.

Facts

Navn: Trine Bruhn
Årgang: 00/01
Bor i dag i: Fredericia
Bedste minde: Vennerne – Anne og jeg er stadig bedste veninder
Livret på efterskolen: Brændende kærlighed
Yndlingssted: Ridestalden
Yndlingsfag: Ridning
Forelsket på efterskolen: Ja, i Morten – men holdt det lidt hemmeligt
Uddannelse: Social- og sundhedsassistent
Job i dag: Arbejder som planlægger og social- og sundhedsassistent