Sebastian

Sebastian fortæller om sit efterskoleår på Fjordvang

Sebastian Manly – Årgang 23/24 – fortæller om sit efterskoleår på Fjordvang.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg brugte god tid på at søge på forskellige efterskoler, men jeg faldt for Fjordvang Efterskole, fordi jeg er interesseret i iværksætteri og godt kan lide at bruge mine hænder i et metalværksted. Den kombination kunne jeg få her, og de har bare nogle gode faciliteter og et helt nyt metalværksted.

Hvad er dine linjefag?

Jeg har Metal og Kunst & Design. Jeg kan godt lide at bruge mine hænder og være kreativ. Måske er jeg lidt nørdet, men jeg elsker at skrue og makke i metal, hvor jeg for eksempel indstiller karburator og dyser på min scooter. I Kunst & Design har jeg blandt andet lavet et tæppe, malet og tegnet. Vi kan bruge alle værksteder i vores fritid. Det er fedt.

Dit yndlingssted på efterskolen?

Jeg har to. Metalværkstedet og fitness. Det er nok fordi, at der altid sker noget, og fordi der altid er nogle at snakke og hygge med i fritiden.

Hvordan er kammeratskabet på Fjordvang?

Kammeratskabet er toppen. Vi har det bedste sammenhold, og jeg har fået venner, som jeg er sikker på, at jeg vil have og huske hele mit liv.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg kommer fra landet, og jeg har altid gået med de samme og måske haft det lidt svært socialt. På Fjordvang har jeg fundet ud af, at det slet ikke er så svært at få nye venner. Faktisk er jeg ret god til at være social. Jeg er også blevet mere moden og voksen. Jeg kan selv vaske tøj og tager større ansvar.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Jeg vil sige, at det bedste er alle de dage, hvor alle bare hygger sig sammen. Dage hvor alle er åbne, ærlige og glade. Dage hvor vi laver noget og er sammen. De dage er der heldigvis mange af.

Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

Den vigtigste årsag er uden tvivl, at du får nye bedste venner for livet. Vi har det bare godt sammen, og der er plads til alle. Og så lærer man selvfølgelig også en masse både bogligt og i sine linjefag.

Facts

Navn: Sebastian Manly
Årgang: 23/24
Bor i: Randbøldal
Bedste minde: Fællesskabet
Livret på efterskolen: Pizza med dressing
Yndlingssted: Metalværksted
Linjefag: Metal og Kunst & Design
Yndlingsfag: Matematik
Forelsket på efterskolen: Nej
Fremtidsdrømme: EUX Smed