Nellie

Nellie fortæller om sit efterskoleår på Fjordvang

Nellie Stage – Årgang 23/24 – fortæller om sit efterskoleår på Fjordvang.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte især Fjordvang Efterskole, fordi jeg her kunne få 10Kickstart. Jeg har altid elsket business, og jeg drømmer om en dag at starte min egen vinforretning eller neglesalon. I 10Kickstart lærer jeg en masse om, hvad det kræver at have en virksomhed. Det er vildt spændende.

Hvad er dine linjefag?

Jeg har valgt Musik og Gastronomi. Det er nogle kreative fag, hvor jeg bruger mine hænder og ikke skal sidde stille på en stol. Det kan jeg godt lide. I Musik lærte jeg noder, ligesom jeg spillede en masse guitar og sang. I Gastronomi laver vi en masse god mad og kager, som vi heldigvis også får lov til at spise.

Dit yndlingssted på efterskolen?

Mit yndlingssted på efterskolen er uden tvivl værelserne. Her er der altid nogle at snakke og hygge med. Vi snakker om alt og ingen er alene, for Fjordvang er en efterskole med nærvær, sammenhold og et stærkt fællesskab.

Hvordan er kammeratskabet på Fjordvang?

Vi er utroligt tætte. Det er altid nogle at snakke med, også hvis man er ked af det eller har en dårlig dag. Det kan jeg virkelig godt lide, og jeg har fået gode veninder og venner for livet.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Inden jeg kom på Fjordvang, var jeg ikke så social. Jeg havde svært ved at skabe nye venskaber. Men her startede vi alle fra ny, og det var bare lettere for mig. Så jeg er blevet stærkere og har fået mere selvtillid.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Badeturen i fjorden i sommers var helt vild fed. Vi havde en sjov mudderkamp, hyggede og pjattede bare sammen til langt ud på aftenen.

Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

Jeg vil sige, at de skal vælge Fjordvang, fordi lærerne er meget anderledes end i folkeskolen. Vi er sammen 24/7, og de er bare mega engagerede og dygtige til at lære fra sig. Og så har vi det bare alle sammen godt sammen socialt.

Facts

Navn: Nellie Stage
Årgang: 23/24
Bor i: Ølgod
Bedste minde: Bade i Fjorden
Livret på efterskolen: Pizza
Yndlingssted: Værelserne
Linjefag: Musik og Gastronomi
Yndlingsfag: Engelsk
Forelsket på efterskolen: Nej
Fremtidsdrømme: Starte egen business