Mie og Alma

Mie og Alma fortæller om 10Kickstart på Fjordvang Efterskole

Jeg hedder Mie. Jeg hedder Alma, og vi går på 10Kickstart. Jeg valgte 10Kickstart, fordi jeg gerne ville lære noget mere om iværksætteri, og om at starte sin egen virksomhed, da jeg gerne vil starte en virksomhed med heste, og så tænkte jeg, at det var en god måde at lære noget om det på.

Vi har haft gang i rigtig mange forskellige projekter og events på 10Kickstart. Blandt andet har vi lavet vores Street Food arrangement, hvor vi alle sammen har lavet nogle boder, og så har vi igennem hele forløbet lavet en masse markedsføring for at sætte fokus på, at man kunne komme her den her dag.

Lige nu arbejder vi for eksempel med at snakke med virksomheder, og om hvordan man kunne gøre deres virksomheder mere bæredygtige. Vi har for eksempel snakket med ONLY, og vi har en løsning på, at man kunne bruge det tøj, som de ikke sælger på at lave en fiberbund til ridebaner.

Lærerne på 10Kickstart er rigtig gode, fordi de hjælper os rigtig meget igennem vores forskellige projekter, og så har de også deres egne virksomheder i deres fritid.

Det gode ved at have 10Kickstart er, at vi har et mega godt fællesskab her på holdet. Vi arbejder mega godt sammen, og jeg synes bare, vi laver nogle fede ting.

Du skal vælge 10Kickstart, hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du starter din egen virksomhed.