Fjordvang Efterskole søger musiklærer pr. 1. august 2022

For dig der brænder for musik og efterskolelivet

OBS! OBS! OBS!

Samtalerne finder sted løbende

Vi søger en musiklærer, der brænder for efterskolelivet, og som har nemt ved at skabe relationer med eleverne. Vi forventer, du er holdspiller med mod og lyst til at kaste dig ind i et ansvarsfuldt job, samt at du er initiativrig både i samspillet med eleverne og kollegerne.

Du skal kunne undervise i musik på vores musiklinje. Spille til morgensang og i det hele taget være den musiske ildsjæl i hverdagen på vores efterskole. Derudover er det ønskeligt, at du også kan undervise i et af vores boglige fag.

Det er en 100% lærerstilling, hvor du skal være klar til at indgå i efterskolelivet med tilsyn og vagter. Der er tilknyttet en funktion som familiegruppelærer til stillingen.

Vi tilbyder

• Et udviklende arbejdsmiljø med masser af spændende udfordringer
  • Et stærkt hold af dygtige og ambitiøse kolleger
  • 123 forventningsfulde elever
  • Gode og mangeartede faciliteter
  • En hverdag med tætte elevrelationer
  • En skole i naturskønne omgivelser ved Ringkøbing Fjord
  • Hjælp med at finde en lejebolig

Her er der plads til alle

Fjordvang er ”Efterskole-Classic”. Vi er bevidste om at være hele Danmarks efterskole. Derfor har vi et bredt tilbud af linjefag og boglige spor, der favner hele flokken. Vi ønsker at være en efterskole, hvor der er plads til alle.

Efterskolen er beliggende i det naturskønne Velling ved kanten af Ringkøbing Fjord. Byen har en velfungerende friskole med tilhørende vuggestue og børnehave.

Søg jobbet

Henvendelse til forstander Jacob G. Jørgensen 50546567 jgj@fjordvangefterskole.dk

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi ser frem til at høre fra dig – og vi vil meget gerne vise skolen frem og uddybe vores værdier og visioner.

Se filmen om Fjordvang

Nuværende og tidligere elever fortæller om deres efterskoleår