Efterskolernes Aften

Besøg os på Efterskolernes Aften

Efterskoleforeningen har aflyst Efterskolernes Aften 2022 grundet covid-19.

Oplev Fjordvang – efterskolen med de mange muligheder – på Efterskolernes Aften.

Et efterskoleår på Fjordvang bliver det bedste år i dit liv. Oplev vilde udfordringer, afslappende hyggestunder, kærlighed, nye venskaber, verdensklasse lærere, topfaciliteter og ikke mindst et intenst efterskoleliv med oplevelser og venner for livet.

Hvad oplever du til Efterskolernes Aften på Fjordvang?

I løbet af aftenen kan du opleve livet på efterskolen, og der vil være masser af liv på skolen med aktiviteter i hallen, klasselokaler, boldbane og værksteder.

Eleverne viser dig og din familie rundt, og på rundvisningen ser du skolens lokaler og møder lærerne, som fortæller om skolens værdier, det daglige liv og alle fagene.

Du kan naturligvis få mere at vide om Fjordvangs stærke og unikke boglige profil med to forskellige 9. klasser – Mind og skills – og en anderledes 10. klasse med 10Global, 10Hånsværk og 10Kickstart.

Har du spørgsmål til økonomi og tilmelding, kan du tage en snak med kontoret.

Vælg mellem 7 linjefag

Fjordvang er efterskolen med de mange muligheder, og du kan vælge mellem hele syv linjefag.

Du kan vælge to linjefag i dit efterskoleår.

På Fjordvang dyrker vi bredden fremfor eliten, men du skal ikke tage fejl. Vi er for dig, der har ambitioner om at blive bogligt dygtigere og udvikle dit talent i linjefaget.

Efterskolelivet har givet mig venskaber for livet

Valdemar, elev i 10Håndværk

Se filmen om Fjordvang

Nuværende og tidligere elever fortæller om deres efterskoleår